A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçok teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Üst katın banyosunda su kaçağı varsa bu sorun ihmal edilecek bir sorun değildir. Sadece sizin dairenize değil binanın betonuna da zarar verir ve en kısa sürede su kaçağı bulma çalışması yaptırılmalıdır.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise sizing hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen su kaçağı tespit her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

İlk olarak su sayacının her iki yanındaki vanaları kapatın. Eğer alt kata su tesisatçısı su sızıntısı azalıyorsa soğUnited kingdom su borunuzda su kaçağı vardır. (Vanaların suyu tamamen kestiğinden emin olun.)

su kaçak tespiti Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçOkay sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artworkık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla su kaçağı tespitsu tesisatçısı duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının normal olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page